Indien je, je afvraagt wat je allemaal juist nodig hebt voor KAP. Zijn hier enkele van de basis  materialen   Lijn IMG_2151 Je hebt vliegerlijn nodig, veel vliegerlijn. Ik heb verschillende soorten telkens met een andere trekkracht en gewicht. het soort lijn die je gebruikt is afhankelijk van het type vlieger. De lijn op de foto heeft een TK (trekkracht) van 200kg, deze gebruik ik voor mijn gopero en octopus. De andere types die ik ook nog gebruik hebben een TK van 250kg en 1000kg   Picavet  IMG_0699.jpg Het volgende essentiële onderdeel is een picavet. er bestaan verschillende soorten maar ze hebben allen het zelfde doel, de camera zo stabiel mogelijk houden.   Mijn picavet heeft nog enkele extra's zoals Auto pan van 72° of continu 360° Camera DSC_5870.JPG Als camera heb ik er eentje gekozen die zo licht mogelijk is. daarom gebruik ik een "GoPro" of een "Ricoh theta S". beiden hebben verschillende functies uit wat ik kan kiezen.