Dag vliegervrienden Verleden weekend was het de 9de editie van de Rijsbergse vliegerdagen. Een zeer goed georganiseerd festival en veel te doen, misschien te veel om op te noemen en mogelijks vergeet ik wel iets. Maar ik doe mijn best om het volledige verhaal te vertellen. IMG_4525.jpgHier gaan we: Vrijdag 18 augustus Ik had een dagje vrij genomen, om zeker op tijd te komen. Voor mij was het een 2 uur durende rit. waneer we aankwamen (achter mijn vriend op te halen en nog iets te eten onderweg) zagen we al een aantal vliegers in de lucht. Maar één iets met een keer, eerst de tent opzetten. daarna een test vluchtje Zaterdag19 Augustus Dag vliegeren IMG_4533.jpg   grotendeels van de dag was het zeer mooi, echter hadden wij enkele kleine regen buitjes.   één van de eerste dingen die ik in de lucht had waren mijn koinobori visjes, de mensen waren er geweldig enthousiast over. de uitleg wat de Koinobori betekende moest ik wel 7+ keer doen.           IMG_4532.jpg   Omdat ik veel van dieren hou en het ochtend thema "Zoo" was heb ik er ook mijn "Taikipus" bovengehaald   mijn zelfopblazende octopus vlieger                   Regen Maar dan besliste moedernatuur om er regen bij te gooien, mijn koinobori's werden doorweekt, omdat ik hen later die dag nog nodig had moest ik deze in snel tempo droog krijgen IMG_4589.jpg Demonstraties Er waren ook veel neven activiteiten zoals "snoepdroppen" en "teddy beer parachute" en "Boris" Boris de vlieger hond IMG_4563.jpg zijn baasjes hebben hem aangeleerd om te vliegeren, dat was leuk om te zien   Andere dingen om te zien Paarden, Kreeften, Vliegtuigen, Rotoren, Slee's, personen, veel te zien en ook veel activiteit op en rond het veld IMG_4545.jpg   G0059094.JPG   IMG_4546.jpg   Nacht vliegeren IMG_4647.jpg   Tijd vliegt als je, je amuseert. in geen tijd was het 18 uur, tijd om ons voor te bereiden op nacht vliegeren;   Het eerste wat we deden was iets eten, je kan echter niet vliegen op een lege maag         voor we starten was er eerst een optreden van "Fenix Taiko" en "de Vlaggenzwaaiers" DSC_0240.JPG  DSC_0220.JPG Daarna was het tijd om mijn geheime wapen boven te halen, hiervoor heb ik mijn koinobori speciaal aangepast. 350 LED, 30 batterijen dit had ik nodig om het te doen werken en het werkte. bij de laatste test met de 105 visjes had ik ontdekt dat er 1 string van 10 visjes niet werkte, deze had ik verwijderd om extra gewicht te besparen IMG_4669.jpg   IMG_4692.jpg     waneer de nacht viel, was het tijd om op te treden, en zoal gewoonlijk... weg wind. Geen wind = geen vlieger in de lucht. Daarom werd ik naar het einde van de show verhuisd en wat een geluk, ik had wind   IMG_4740.jpg IMG_4738.jpg      IMG_4741.jpg   Zondag 20 augustus Opnieuw een mooie dag, veel vlieger en veel fun. wat moet je meer hebben op een zondag