Ik heb een collectie van een aantal vliegers, hier kun je ze allemaal bekijken HQ Powersled 3.0DSCN0985 De HQ prowersled 3.0 is één van mijn eerste echte vliegers, deze word het meeste gebruikt om materiaal op te tillen zoals: KAP toestellen, Line laundry,... Daarom worden ze ook wel luchtankers genoemd. Deze is 3m2 groot en kan gemakkelijk 10 kilo heffen, maar dit is afhankelijk van de windsterkte.   IMG_4509 HQ Powersled 15.0 De grootste vlieger in mijn collectie, 15m2 en de hele grote broer van de HQ powersled 3.0. Ze worden gebruikt om hele grote dingen de lucht in te trekken zoals: vlaggen en grote line laundry. Als de wind voldoende sterk is dan kan zelfs mijn zand anker van 250 kilo hem niet tegen houden. HET IS GEEN BABY VlIEGER, maar over het algemeen een stabiele en veilige vlieger.   DSCN2268 Speciaal gemaakte: maxi dopero 125 Wat doe je als er geen wind is? Gebruik de Dopdero! Een zeer lichte maar ook zeer fragile vlieger en de meest kapotte vlieger die ik heb. Op bijna elk vlieger festival slaag ik er wel in om hem te breken. Hij vliegt in zeer lichte wind vanaf 1,5bft maar ik heb toch een 2bft nodig om te liften     16252423_743318742511294_3175841024440494173_o Hq Treczoks cody ... en het lijkt of hij elke seconde kan neerstorten en al zeker als ik hem gebruik voor KAP.         Hq Pero  DSC_0510 Mijn "pearson roller" is een kleine maar geestige vlieger, en daarvoor enkel gebruikt om te demonstreren op vlieger festivals         DSC_0033 15m octopus kite één van mijn laatst aangekochte vliegers is mijn 15m lange octopus vlieger. het is eigenlijk één van de kleinste modellen. Maar schijn bedriegt, hij creëert een grote Lift en kan gemakkelijk mijn kleine KAP camera meenemen     DCIM143GOPRO Hq hoffmans bowkite "sunrise" De meest irritante vlieger dien ik heb. 1,5 jaar geleden aangekocht, maar tot op heden ben ik er nog niet in geslaagd deze deftig te kunnen vliegen. Als ik probeer te vliegen dan tolt en spint hij rond en resulteert meestal in een crash       DSC_0073Koinobori line laundry Mijn eerste DIY project, De gebruikte materialen zijn: 1. 100 kleine visjes 2. 5 grote vissen 3. Veel touw voor lift kracht gebruik ik mijn HQ powersled 3.0         Koinobori Line laundry - Nacht modus IMG_4740 De visjes zijn aangepast met 250 LED lampjes, deze setup werd speciaal gemaakt voor de Nacht vlieger show tijdens de Rijsbergse vliegerdagen           Windfun, stuiter koe Deze heb ik aan mijn collectie toegevoegd op het vliegerfestival van Valkenswaard. Je hangt hem aan een vlieger of met een pin aan de grond en hij blaast zichzelf op door de wind     HQ Flowform 7.0 Voor mijn koinobori was ik nog opzoek naar een grotere vlieger, dit om het massale gewicht omhoog te tillen. Deze heb ik echter nog niet kunnen testen, maar van zodra dit gebeurd is en ik een foto heb, post ik het zeker hier.