De meeste van mijn foto's die je ziet online, in mijn blog of ergens anders, zijn zo perfect mogelijk. maar soms gaat het vreselijk mis   Vandaag wil ik je het verhaal vertellen achter de schoonheid Het is niet altijd zonneschijn Meestal maak ik timelapses met mij gopro, op mijn trip naar Texel stote ik op een groot probleem. Mijn gopro, zoals gewoonlijk hing onderaan mijn picavet, dit met waterdichte case en extra batterij. De eerste foto's
DCIM176GOPRO

Testing at low altitude

De eerste genomen foto's die ik nam en ook bekeken heb live over wifi verbinding waren goed, dus heb ik beslist de vlieger hoger te laten. naarmate de vlieger hoger hing, werd de wifi verbinding verbroken. maar zover als ik wist was alles in orde. Echter dit was het niet.   3000 foto's, 3000 seconden en 3000 ergernissen later  Dat het niet goed ging was maar zacht uitgedrukt... Het was een mooie zonnige dag, warm weer een mooi briesje, het enige waar ik geen rekening mee gehouden heb was dat een hogere lucht ook een koudere lucht is. combineer nu een koude buitenkant met een warme binnenkant en je krijgt condens  
Gopro

You can see the front screen protecting the lens of the GoPro

  wat gebeurd er als de lens condenseert? inderdaad mislukte foto's...
G0048291.JPG

Bad,

IMG_4427.JPG

Bad,

errors in het verleden Het was niet de eerste keer dat ik dit tegen gekomen ben. op het vlieger festival van westende in 2016 ben ik het ook ooit eens tegen gekomen.
G0018938.JPG

Westende KF 2016

dan had ik echter geen idee wat het zou kunnen geweest zijn. Oplossing Als je een gopro hebt raad ik aan de oen achterkant te gebruiken of de anti condens patches