GOG – Grumpy Old Gits

Op de “Rijsbergse vlieger dagen”, kwamen we een speciale groep van “oude mensen” tegen

group1
GOG @ Rijsbergen

Ze noemen zichzelf de “Grumpy old Gits”

 

Ik kwam hen tegen in Rijsbergen, ze waren aan het genieten van mijn Koinobori visjes. Ze vertelden mij ook hoe “geschokt” ze waren toen ze mijn mooie visjes zagen. Eerst bij dag en toen de nacht viel, -poef- lichten aan en getransformeerd in een mooie nacht vlieger.

 

Onlangs vroeg één van hun leden mij om hem wat te begeleiden in het maken van zijn eigen Koinobori, Ik was vereerd en heb hem met veel plezier geholpen. dit is veruit een van de grootste appreciaties die ik gekregen heb.

 

Je kunt de GOG volgen op volgende manieren

de grumpy old website: grumpyoldgits.org

Facebook pagina: www.facebook.com/groups/grumpyoldgits.org
(Het is een gesloten groep, je moet dus erst toegelaten worden)

 

 

Leave a Reply

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: