Ons zomer seizoen kwam tot een einde, nu ben ik bezig met de voorbereiding van de winter en voor het 2018 seizoen. we kijken terug op enkele mooie momenten
  1. Taiki-pus 
IMG_3704.jpg

Taiki-pus @Zeebrugge, BE

  Het is maart 2017, ik ben bezig met de voorbereiding voor de start van het nieuwe vliegerseizoen.   Het eerste wat er in mij opkwam was: Laat ons even een nieuwe vlieger kopen.   Ik kocht een 15m octopus, en hij kreeg de naam Taiki-pus mee, Onze mascotte     2. Lentevliegeren @ Zeebrugge ,BE
DSC_0057 Panorama2.jpg

Panoramic view of the kite area @Zeebrugge

De eerste vliegermeeting waar we deelnamen was in Zeebrugge, een klein festival ideaal om nieuwe dingen te testen zoals vliegers, materiaal, herstellingen,...   buiten mijn vliegers waren er nog ander dingen te zien DSC_0080.jpg DSC_0084.jpg DSC_0089.jpg   3. Westende vlieger festival
IMG_4083.jpg

Badges

IMG_4081.jpg

Kite,kites and more kites i even need a trailer to take them with me

Tussen Zeebrugge en Westende, hebben we alle festivals afgezegd door persoonlijke redenen en slechte weerscondities   Maar in weste stond ik er wel, en ik had iets nieuws bij    
DSC_0049.jpg

Koinobori's first test flight @Cadzand, NL

mag ik jullie voorstellen de (ondertussen beroemde) Koinobori's   Ik heb hem speciaal gemaakt voor dit festival omdat het niet enkel vliegerfestival was maar ook visserij weekend     een groter festival betekent ook meer en grotere vliegers
DSC_0092.jpg

Octopus line laundry, From Martijn

    DSC_0848.jpg                 4. Vakantie   Na het eerste deel van het seizoen ben ik op vakantie gegaan, maar stil heb ik niet gezeten, Ik had mijn KAP materiaal mee. eerste stop, Campinf "De kleine wielen - Leeuwarden"
cropped-g0012747.jpg

campsite surrounded by water

  Er waren ook diverse pittoreske dorpjes
DCIM175GOPRO

the 2 villages: Paesens and Moddergat

  ik nam mijn KAP ook mee naar het eiland van Texel
DCIM176GOPRO

famous lighthouse at the far end of Texel

    5. Rijsbergse vlieger dagen
IMG_4741

Koinobori at night

  Het speciaalste event dat ik dit jaar deed, dit komt omdat ik mijn visjes naar het volgende niveau getild heb? Koinobori's nachtvlucht modus     enkele specs: 350 LED's 30 AA baterijen 125m 2x 0,75mm2 Cu draad Gewicht: te veel, maar doenbaar   we hadden ook 2 mooie vliegerdagen en een beetje regen   6. G-Sport Dendermonde Het laatste wat ik gedaan heb dit jaar was G-Sport in Dendermonde, a dag vol sport en fun voor personen met speciale behoeftes, een vriend van mij helpt dit organiseren en vroeg me om enkele luchtfoto's te nemen van de site G0082783.jpg G0082894.jpg               7. Ending of the summer season: Het was een zeer tof seizoen, vele vrienden hebben we gemaakt en er is ook een nieuw lid en er zijn nieuwe vliegers,   op naar 2018   C'ya Steve